Naaiatelier

In ons eigen industrieel atelier werken vakkundige naaisters. Het atelier beschikt over vele kwalitatief goede industriële machines, waardoor we vakbekwaam, flexibel en snel kunnen werken. Hierdoor biedt Pro Seating® u vele mogelijkheden.

Stikwerk
In het naaiatelier zorgen onze ervaren naaisters voor al het stikwerk. Ook verrichten zij andere werkzaamheden zoals het machinaal kappen of smelten van veiligheidsgordel- en klitteband. De werkzaamheden kunnen door onze machines snel en efficiënt verricht worden. Het stikwerk is altijd van topkwaliteit en draagt bij aan de duurzaamheid van onze producten.

Afbiezen en bedrukken
Onze medewerksters hebben ook dagelijks te maken met het afbiezen en bedrukken van neopreen, aanzetten van de benodigde gespen en andere systemen. Zij hebben veel ervaring met textiel en zijn zeer veelzijdig. Hierdoor kunnen zij met alle stoffen overweg. Wij kunnen dan ook snelle levertijden voor u garanderen.

Zit- en rugsystemen in kleur naar wens
De zit- en rugsystemen van Pro Seating® kunnen worden gemaakt in een door u gewenste kleur. Wij kunnnen ook producten in exclusieve kleuren voor u maken. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de producten te laten bedrukken met uw eigen logo.

Korte film over ons naaiatelier
In deze film maakt u kennis met ons industrieel naaiatelier.