Service

Leveringsinfo
Bij Pro Seating® vinden wij het belangrijk om onze afspraken na te komen. Daarom garandeert
Pro Seating® u een levertijd van 5 werkdagen nadat uw bestelling is geplaatst. Hierdoor wordt
uw productieproces niet vertraagd. Dat staat bij ons hoog in het vaandel.

Binnen Nederland wordt onder het orderbedrag van € 150,- een bijdrage in transport-/orderkosten berekend van € 15,- excl. BTW. Boven dit orderbedrag wordt alles gratis geleverd. Transport- en orderkosten voor levering in het buitenland zijn in overleg.

Verpakkingen
Pro Seating® controleert en verpakt alle geproduceerde artikelen zorgvuldig, in de op maat gemaakte dozen met het juiste label en als dit gewenst is, met een door de klant aangegeven barcode.

Retourinfo
Al onze producten worden met de grootste zorg geproduceerd, gestoffeerd, gecontroleerd en ingepakt. Mocht er onverhoopt toch iets niet naar volle tevredenheid zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op, wij zorgen dat uw reclamatie zo goed mogelijk wordt opgelost. Neemt u bij klachten binnen 10 werkdagen eerst telefonisch contact met ons op en dient u vervolgens schriftelijk de klacht in met behulp van het onderstaand retour-/klachtenformulier.

Download hier ons retour-/klachtenformulier.

Garantie
Pro Seating® staat ten aanzien van de klant of gebruiker van het product in voor de deugdelijkheid van het product voor het doel waarvoor het product is bestemd – het aanbieden van een zo goed mogelijke zitcomfort voor mensen met een lichamelijke beperking.

Pro Seating® geeft een garantie van 12 maanden na afleverdatum.