Vormschuim

Pro Seating® beschikt over een vormschuiminstallatie, die helemaal in eigen beheer is ontworpen en gebouwd. Het duurzame vormschuim wordt gebruikt als vulling voor de producten van Pro Seating®.

Vormschuim
Onze vormschuim producten zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Producten van vormschuim zijn duurzaam en geschikt voor intensief gebruik. Verder heeft vormschuim twee grote voordelen, namelijk het hogere soortelijke gewicht, waardoor een vormvast zitsysteem met een lange levensduur gegarandeerd wordt, en de maatvastheid. Met het vormschuim is het mogelijk om complexe vormen te fabriceren. Op aanvraag produceren wij ook op maat voor derden. Doordat wij zelf vormschuim produceren, hebben we een lage kostprijs en kunnen we ook een scherpe prijsstelling voor u hanteren.

PU Hoogdrukmengmachine
Pro Seating® heeft een eigen werkradius van aluminium matrijzen, met een PU hoogdruk- mengmachine voor het produceren van polyurethaan koudschuim producten. Hiermee kunnen we alle modellen in elke gewenste hardheid produceren. Ook voor uw bedrijf kan Pro Seating® allerlei koudschuim producten van zeer goede kwaliteit op maat en in elke gewenste vorm produceren.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  • Brandvertragendheidscertificaat Bayfit

  • Korte film over onze vormschuiminstallatie
    In deze korte film laten we u zien dat we het vak van vormschuimen goed beheersen.