Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Pro Seating® hoog in het vaandel. De zitsystemen van Pro Seating® zijn van Nederlandse bodem. Wij verwachten van onze toeleveranciers kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid en dit kunt u ook van ons verwachten.

Maatwerk
Wij hebben een high-tech machinepark waarmee wij ook voor u een maatoplossing kunnen leveren. Bij producten vindt u onze producten die wij binnen 5 werkdagen voor u kunnen leveren, maar op aanvraag kunnen wij ook een product voor u op maat maken.

De zit- en rugsystemen van Pro Seating® kunnen in elke door u gewenste kleur gemaakt worden. Ook kunnen wij een exclusieve kleurstijl voor u maken. Ook is het mogelijk om de labels te voorzien van uw logo of naam.

Waarom Pro Seating®

  • Één universeel zit- en rugsysteem
  • Levering binnen 5 werkdagen
  • Tot 75% dealer- en fabrikantenkorting
  • Producten in eigen kleur en label
  • Kwalitatieve producten die voldoen aan de eisen van milieu, veiligheid, gezondheid en consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU-richtlijnen.

 
Certificeringen
De Pro Seating® rug- en zitsystemen zijn aangemeld bij het Ministerie van Volksgezondheid als zijnde hulpmiddelen in de revalidatietechniek. Tevens voldoen onze producten aan de ergonomische bepalingen en de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden (Code VVR). Rondom het vervoer van rolstoelinzittenden gelden niet alleen wettelijke regels, maar ook eenduidige gedragsregels die vastgelegd zijn in de Code VVR. Ook de brandveiligheidsnormen EN 1021-1 (2006) en EN 1021-2 (2006) worden toegepast op onze producten.

Download hier onze brandvertragingscertificaten

Pro Skin®
Pro Incon®
Pro Velour®
Pro Air®
Pro Badstof®
Ambla Tinto Nubian

Pro Seating® zit- en rugsystemen crash test
Pro Seating® neemt als producent grote verantwoordelijkheid over de producten die zij maakt. Vanuit dit standpunt voldoet Pro Seating® ISO 7176-19 norm. Om de veiligheid en kwaliteit van het Pro Seating® zit- en rugsysteem te waarborgen, zijn deze door TNO onderworpen aan een crash test. Hieruit is gebleken dat het zit- en rugsysteem van Pro Seating® aan alle eisen voldoet volgens de ISO 7176-19 norm. Pro Seating® neemt als producent grote verantwoordelijkheid over de producten die zij maakt. Verder laten wij al onze gebruikte stoffen testen op brandvertragende werking en biocompabiliteit. Toepassen van de juiste internationale normen geeft een grote mate van zekerheid dat ons product veilig is. Dat is in het belang van zowel de fabrikant als de gebruiker.