CNC Snijtechniek

Op het gebied van CNC snijtechniek van industriële en technische stoffen, heeft Pro Seating® een CNC cutter met een geavanceerd softwarepakket. Hiermee kan de CNC cutter digitale tekeningen van patronen inlezen en deze snel en nauwkeurig snijden. Wij kunnen u vele mogelijkheden bieden. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

CNC cutter
De CNC cutter van Pro Seating® is erg geschikt voor het snijden van zeer lange stukken van industriële en technische stoffen. Onze CNC cutter kan digitale tekeningen van patronen lezen. Daardoor ontstaat er bijna geen snijverlies. Het is ook mogelijk om meerdere lagen tegelijkertijd te snijden. Er is vanalles mogelijk, in kleine of grote oplages. Wij werken efficiënt en kunnen daardoor een snelle levering garanderen.

Nesting Software
Pro Seating® beschikt over het geavanceerde softwarepakket Nesting Software. In combinatie met onze kennis kunnen we hiermee zelf onze digitale patronen ontwerpen. Dit zorgt ervoor dat we onze stoffen heel zuinig kunnen snijden. Daardoor hebben wij een lagere kostprijs en kunnen we een gunstige prijs voor u hanteren, zowel voor onze producten als voor werk in opdracht.

Korte film over onze CNC Cutter
Deze film geeft u een goed beeld wat Pro Seating® in huis heeft op het gebied van CNC snijtechniek van industriële en technische stoffen.